Aprašymas
Sudėtis: 81 % mėsa ir gyvulinės kilmės subproduktai gabaliukais (įskaitant 23 % iš vištienos, 8,9 % iš ėrienos, 8,5 % iš galvijų širdžių ir kt.), grūdai, augalinių baltymų ekstraktai, augalinės kilmės produktai (špinatai 1 %, spanguolės 0,04 %, serentis (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknys, svilarožės šaknys, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %), mineralai, aliejai ir riebalai (lašišos taukai, agurklės aliejus), cukrus, Actigen ® (prebiotiko šaltinis – mananooligosacharidai) 0,01 %, beta-1,3 / 1,6-gliukanai 0,01 %.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai – 8,7 %, žali riebalai – 4,5 %, žali pelenai – 1,2 %, žalia ląsteliena – 0,3 %, drėgmė – 80 %, kalcis – 0,21 %, fosforas – 0,18 %, magnis – 0,017 %.
1 maisto kg: omega -3 riebalinės rūgštys – 0,59 g, įskaitant EPA / DHA – 0,39 g, omega – 6 riebalinės rūgštys – 4,82 g. 84,58 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
Papildai: Maisto papildai (1 maisto kg), mg/kg: vitaminas D3 (3a671): 120 TV, vitaminas Е (3a700): 80, vitaminas C (3a300): 32, kalcio D-pantotenatas (3a841): 1,68 mg, vitaminas В1 (3а821): 1,43, folio rūgštis (3a316): 0,4, vitaminas B6 (3a831): 0,22, biotinas (3a880): 0,028, taurinas (3a370): 404,82, DL-metioninas (3с301): 500, cinkas (3b604): 1,05, manganas (3b503): 0,78, jodas (3b201): 0,16, selenas (3b801): 0,05 μg.
Sensoriniai priedai: dažikliai.
Energetinė vertė (kaloringumas) 100 g. ėdalo: 382,71 kJ (91,47 kcal).
Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos.
Laikyti sausoje vietoje temperatūroje nuo +6 ºС iki +30 ºС .
Atidarytą ėdalo pakuotę laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 48 val.
Ėdalo porcija privalo būti kambario temperatūros.
Pratinti prie ėdalo palaipsniui (bent pirmųjų 5 dienų laikotarpyje).
Gyvūnas privalo turėti pastovią prieigą prie geriamo vandens.
Rekomendacijos šėrimui: gyvūno svoris kg / ėdalo kiekis, pakuotėmis dienai: 1 / 1+½; 2 / 2; 3 / 3; 4 – 6 / 3+½ -5; 6 – 8 / 5-6; 8 – 10 / 6-7.
Ėdalo kiekis gali kisti priklausomai nuo jūsų gyvūno aplinkos, jo aktyvumo lygio ir amžiaus.